Godaste soppan

Eftersom jag fick iväg matbeställningen igår så blev det en lugn förmiddag. Torsdag är ju soppa och det går ganska snabbt att fixa. Blev en hel del förberedelser inför helgen. Började dock med brödet till soppan. Hasselnötsbröd med frön. Sen åkte storskivaren fram och det blev att gråta en skvätt. Imorgon blir det pannbiff med lök. Före jul köpte jag in en förpackning med pepparkaksdeg för ett recept på kladdkaka med pepparkaksdeg i. Den blir det imorgon, det är väl ok eftersom tjugonde knut har ju inte varit ännu. 😁Fast jag undrar om man inte skulle ha rört ner bitarna lite i smeten nu blev de kvar lite uppepå. Får se till fikat imorgon.

Soppan för dagen blev squashsoppa med gravad lax. Jag håller på att rensa ur frysarna och där fanns lite gravad lax kvar sedan i julas, googlade och hittade detta receptet. Den gick verkligen hem för flera tog om. https://mittkok.expressen.se/recept/squashsoppa-med-gravad-lax/

Direkt efter jobbet blev det hit och ett nytt pass. Idag blev jag lite tidig och hann även cykla en stund innan bodybalance-passet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s