Uppmuntrande jobbarkompisar

Jag har ju verkligen världens bästa jobbarkompisar som verkligen ”älskar” min mat. Igår såg det ut som 💩 och idag kom en annan ur personalen in och rynkade på näsan och frågade:

-Vad f-n är det som luktar?🤭

Jag kokade vitkål, som skulle bli stuvad med stekt falukorv till middag.

Precis innan det var den glädjedödande chefen in och tog ner mig på jorden. Jag var överlycklig över att jag har ingen träningsvärk alls, men den ska tydligen komma imorgon. 😂

Apropå träningen så var passet igår jättebra. Det var nedsläckt belysning, tända ljus och lugn musik. Inga hopp eller snabba rörelser. Men jäklar så jobbigt. Avslutades med lite avslappning och meditation.

Fick en glad överraskning precis innan lunch, vattnet skulle stängas av någon timme! Det ställer ju till lite! Såklart så löser det sig, häll upp vatten på dunk och vänta med disken tills vattnet är tillbaka. Så efter lunchen fanns det inte så mycket att göra då man typ använder vatten till allt, så då fick jag iväg matbeställningen. Skönt att ha det gjort och när jag kom ner i köket igen så var disken klar!! Ibland har man tur.

Idag till lunch blev det kapkummel med räk- och champinjonsås. Gott!https://www.gd.se/artikel/recept/kokt-kapkummel-med-rakor-och-champinjoner

Men jag ändrade lite på såsen och fräste champinjonerna i kastrullen och gjorde såsen direkt med champinjonerna och lade i räkorna i såsen precis vid servering.

Till fikat blev det toscakaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s